Revista Educatia Azi

Revista Educația Azi este o publicație științifica a Editurii Cadrelor Didactice, care apare în fiecare lună în format exclusiv online. Domeniul de interes este „EDUCAȚIA” în cel mai larg sens atribuit acestui cuvânt. Nu avem o tematică anume, considerând că orice articol bine scris și documentat trebuie să fie cunoscut de un public cât mai larg. În acest sens, urmărim ca în cel mai scurt timp cu putință să fim cea mai cunoscuta revistă din mediul online care se ocupă de domeniul Educației. Orice articol de-al dumneavoastră nu face decât să ne apropie tot mai mult de acest obiectiv. Ca o mulțumire pentru ajutorul pe care ni-l oferiți, după publicarea a 3 articole/autor, va adresăm invitația de a deveni colaborator permanent și să figurați în căsuța tehnică a prezentei publicații. Pentru mai multe precizări în legătură cu publicarea articolelor, tehnoredactarea acestora și posibilele teme de abordat, accesati rubrica Apel articole de pe pagina de start a publicației. Pentru orice alte detalii, vă rugăm să ne scrieți pe e-mail: edituracadrelordidactice@yahoo.com .

REVISTA EDUCATIA AZI (click!) ESTE SINGURA REVISTĂ EDITATĂ INTEGRAL IN LIMBA ROMÂNĂ INDEXATA ÎN BAZE DE DATE INTERNATIONALE!!!

PENTRU A ACCESA REVISTA DATI CLICK PE REVISTA EDUCATIA AZI !!!!

REVISTA EDUCAȚIA AZI (click!)  va invită să publicați în paginile sale lucrări științifice, articole sau eseuri din domeniul educației, în fiecare lună. Acestea vor fi trimise pe adresa de e-mail edituracadrelordidactice@yahoo.com, cu mențiunea articol Revista Educația Azi.

Revista noastră este o publicație științifică lunară, exlusiv online, care aparține Editurii Cadrelor Didactice.

Publicarea unui articol costa 20 de lei pe care ii veti depune in contul  RO21BRDE340SV37012943400, cu mențiunea publicare articolPlata poate fi confirmată prin scanarea chitanței și expedierea ei prin e-mail la adresa edituracadrelordidactice@yahoo.com sau telefonic la numărul 0742 281 934. FIECAREA AUTOR PRIMEȘTE ADEVERINȚĂ DE PUBLICARE!!!

Temele sugerate (dar nu obligatorii), sunt:

1. Educația și problematica lumii contemporane;
2. Educația în/prin societate;
3. Caracterul prospectiv al educației;
4. Educația permanentă. Relația educație-eutoeducație;
5. Inovare și reformă în învățământul românesc;
6. Noile educații;

Lucrările vor fi de cel mult 5 pagini A4, cu tot cu bibliografie, scrise cu Times New Roman de 12, la un rând, margini de 2 cm stânga-dreapta și2 cm sus-jos, aliniere justify (stanga-dreapta, pt. cei cu word în română).
Structura lucrărilor este următoarea:
- în dreapta sus: numele si prenumele autorului, datele de contact (telefon sau e-mail) și instituția unde activează;
- urmează titlul articolului, scris cu Times New Roman de 14, bolduit;
- apoi un rezumat în limba română de cel mult 7 rânduri a articolului (scris italic), urmat de cuvintele cheie (maxim 7);
- urmează textul propriu zis al articolului;
- la urmă bibliografia (dacă există) în ordine alfabetică;

PENTRU A ACCESA REVISTA DATI CLICK PE REVISTA EDUCATIA AZI !!!!

No comments yet.

Lasă un răspuns

0 lei0 produse

Coș