Oferta de publicare

1. Pachetul minim: Tiraj de 12 exemplare, între 50 și 160 de pagini, (din care 8 pleacă la Biblioteca Naţională și 4 revin autorului), format A5, cu ISBN şi descriere CIP = 350 de lei; (este cel mai convenabil pachet editorial pentru realizarea punctajului din fisa de evaluare a personalului didactic !!!)  Puteti publica lucrările de licență, disertațiile, lucările de doctorat, lucrările de gradul I, etc.

2. Carte in regie proprie: Dacă doriţi să editaţi o carte, vă rugăm să specificaţi în e-mail-ul pe care îl veţi trimite următoarele: formatul cărţii pe care doriţi să o editaţi (A5, B4 sau A4) şi numărul de pagini (inclusiv numărul de pagini color, dacă ele există), iar noi vă vom face o ofertă de preţ şi promovare rar întâlnită. Spre exemplu, un număr de 50 de exemplare (din care 8 pleacă la Biblioteca Naţională), format A5, având între 120-160 de pagini costă în jur de 600 de lei. Dacă doriți să punem în vânzare respectiva lucrare, remunerația drepturilor de autor reprezintă 60% din prețul de vânzare al cărții..

3. Carte editată prin finanțarea Editurii Cadrelor Didactice: Editura noastră publică manuscrisele care corespund așteptărilor sale editoriale pe cheltuiala sa, remunerând drepturile de autor cu un procent de 30% din prețul de vânzare al cărții.

Veţi fi surprinşi cât de repede vă răspundem! Uneori şi noi suntem surprinşi de asta… (e-mail: edituracadrelordidactice@yahoo.com)

Condiţii publicare carte:

-manuscrisul va fi predat având marginile setate la 2 cm sus, 2 cm jos, 2 cm stanga si 2 cm dreapta indiferent de format (A5, B4, sau A4);

-preferabil să fie folosit fontul Times New Roman de 12, la un rând

- continutul cartii sa apartina autorului. Dacă este inevitabila preluarea unor pasaje din alte lucrari aflate sub copyright, bibliografia selectiva trebuie sa le indice.

- textul trebuie sa fie corect din punct de vedere gramatical si ortografic, redactat cu diacritice

IMPORTANT: Dacă nu ai reuşit să îți paginezi singur cartea, folosind formatele indicate de Editura Cadrelor Didactice, poți beneficia de serviciile unui paginator profesionist, care va pune în pagină textul cărţii tale şi îți va preda manuscrisul în format pdf, gata de tipar.  Costul acestui serviciu este de 1,5 lei/pagină.

Înainte de a accesa acest serviciu, asigurați-vă că:

Textul pe care îl dai la paginare este varianta finală a cărţii tale şi că nu mai intenţionezi să intervii în text
Textul este corectat şi are diacritice (ă, î, â, ş, ţ)
Ai folosit corect cratima, linia de dialog şi linia de pauză
Ai predat toate imaginile şi tabelele în formatele cerute de Editura Cadrelor Didactice
Ai completat corect pagina de copyright, cu ISBN şi casetă CIP

Publicare Reviste cu ISSN

Editura înregistrează gratuit reviste cu ISSN, iar costul publicării se face în funcție de numărul de pagini avute și formatul ales.

Transportul tirajului se suporta de autor prin serviciu de curierat rapid sau posta.

No comments yet.

Lasă un răspuns

0 lei0 produse

Coș